Navigatie

Bedankt voor jullie interesse in 'Alles Naar Wens'. 
Hierbij enkele praktische zaken en het antwoord op veel gestelde vragen.

Wij beschikken ook over een leuke webshop. Hier kan je DIY artikelen vinden en krijg je een kijk op ons assortiment. 

 

Hoe werkt het eigenlijk?

 

STAP 1: VERLOOP VIA MAIL OF AFSPRAAK

Bij Alles Naar Wens werken we met kaartjes uit onze eigen collectie of op maat gemaakte kaartjes en bijhorende doopsuikers. Je kan hiervoor een mailtje sturen met jouw wensen of op afspraak langskomen in onze showroom Peerdekerkhofstraat 19 te Hulshout. Neem tijdig contact met ons op! Reken op zeker 2 maanden om de ontwerpen en doopsuikers af te werken. Tijdig eraan beginnen is de boodschap.

 

STAP 2: OPMAAK PRIJSOFFERTE

Bezorg ons eventuele voorbeelden. Deze kunnen handig zijn om een correct beeld te vormen van wat jullie
willen. De referenties van onze kaartjes staan bij onze kaartjes online aangegeven. Geef hierbij ook het formaat van het kaartje door alsook de aantallen en welk soort druk. Wij drukken zowel digitaal op 350gr papier of in folie of letterpress. Ook de doopsuikers worden hier besproken (verpakking en vulling).  Je hebt ook nog een optie of wij de doopsuikers afwerken en ook vullen ofdat jullie enkel een pakket wensen en zelf aan de slag willen gaan. Ook kan je bij ons kiezen uit witte of gekleurde omslagen. Op basis van deze info werken we eerst een offerte uit. Deze sturen we jou door via mail.

 

STAP 3: ONTWERP GEBOORTEKAARTJE

Na akkoord met de prijsofferte beginnen we aan het ontwerp van het kaartje. Je stuurt hiervoor eerst alle gegevens voor op het kaartje door. Naam, vermoedelijke geboortedatum, naam ouders, meter en peter, bezoekje, cadeautip, eventueel tekstje, ... Deze verwerken we dan ineens op het ontwerp. We sturen jou dan het ontwerp van het kaartje door via mail. Dit werken we af totdat alles ok is voor jullie en klaar staat voor geboorte. Kijk het ontwerp al goed na op eventuele onjuistheden! 

 

STAP 4: ONTWERP IS KLAAR

Nadat het ontwerp voor het geboortekaartje klaar is, maken we de ontwerpen voor de eventuele doopsuikers. Deze worden ook eerst doorgestuurd via mail. In deze fase worden de doopsuikers en eventuele vulling ook voorzien en eventueel besteld bij leveranciers.

 

STAP 5: UITWERKEN EN KLAARMAKEN BESTELLING

Nadat alles goedgekeurd is, kunnen we het pakket samenstellen. De doopsuikers krijgen jullie immers op voorhand. Meestal 1 maand voor de vermoedelijke bevallingsdatum. Gevuld door ons of een kant en klaar pakket voor de zelfvullers. Ook omslagen worden in dit pakket al mee voorzien. 

 

STAP 6: AFHALING OF OPSTUREN GEBOORTEPAKKET

Het pakket is klaar en kan worden afgehaald of opgestuurd. We vragen voordat het pakket bij ons de deur uit gaat eerst de bestelbon te betalen. Deze ontvang je via mail van ons. De bestelbon omvat het saldo van de totale bestelling. Zo dient er bij geboorte niets meer betaald te worden. De betaling kan via overschrijving op ons vermeld rekeningnummer of cash betaald worden bij afhaling.

 

STAP 7: JULLIE KINDJE IS GEBOREN

Van zodra het kindje er is, stuur je ons een sms naar het nummer +32 (0)473 84 03 13 met volgende gegevens:

- Naam kindje

- Geboortedatum

- Gewicht, lengte, uur, kamer,...

Ook graag jullie naam erbij vermelden, zodat we weten over wie het gaat. Er worden soms meerdere kindjes geboren met de dezelfde naam. Je krijgt van ons een sms dat we de info goed ontvangen hebben.

De gegevens mogen ten allen tijde per sms naar ons gestuurd worden. Zijnde overdag of ‘s nachts.
Graag zo snel mogelijk. Zodat wij tijdig werk kunnen maken van het drukproces.

!

OPGELET!!! 

Je krijgt na geboorte nog een digitale proef per mail gestuurd. Pas als deze is goedgekeurd door jullie, worden de kaartjes gedrukt. Lees dus extra goed na op schrijffouten! Een fout is snel gebeurd, en met alle emoties op dat moment kan dat al wel eens over het hoofd gezien worden.
Er is niets zo erg dan fouten te 
ontdekken na druk. Check nog eens extra goed alle: cijfers, schrijfwijzes, namen, rekeningnummers, inloggegevens babylijst. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten in het drukwerk na goedkeuring van het kaartje door jullie. Wees dus extra alert! 

!

 

STAP 8: KAARTJES WORDEN GEDRUKT

De kaartjes worden meestal dezelfde dag gedrukt. (indien de laatste gegevens voor 10u worden doorgestuurd). Indien we de laatste gegevens later op de dag krijgen, hangt dit af van de drukte bij ons of de drukker (voor speciaal drukwerk). In geval van speciale druk zijnde folie, multiloft of letterpress kan dit enkele dagen duren. Indien ze die dag niet meer kunnen worden gedrukt, worden ze de volgende werkdag gedrukt. Let wel: wij werken niet op zondag en officiële feestdagen. De drukkers voor speciale druk (folie, letterpress of multiloft) werken niet op zaterdag, zondag en officiële feestdagen. 

Wij trachten de kaartjes telkens zo snel mogelijk aan te bieden!

 

STAP 9: KAARTJES ZIJN KLAAR VOOR AFHALING OF VERZENDING

De kaartjes worden verzonden met Bpost en worden de volgende werkdag geleverd in het door jullie opgegeven adres of postpunt. Je krijgt hiervan een track&trace code per email. Je kan ze ook komen ophalen bij ons: Peerdekerkhofstraat 19, 2235 Hulshout.

Bij levering door Bpost zorg je er best voor dat er iemand aanwezig is om de kaartjes in ontvangst te nemen. Anders gaat het pakket terug naar het postkantoor en kan je er pas de volgende werkdag terecht. Je kan er ook voor kiezen om de kaartjes op te halen in een postpunt. Dan kan je zelf kiezen wanneer je het pakket gaat halen tussen de openingsuren van dat postpunt. Gelieve ons het juiste adres voor verzending door te geven (zowel voor thuisadres als postpunt). We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen en overmacht bij de post of drukker.

 

Indien er nog vragen of opmerkingen zijn, stel gerust!

info@allesnaarwens.be

+32 (0)473 84 03 13

 

© 2016 - 2019 Originele doopsuiker en geboortekaartjes. Je bent bij 'Alles Naar Wens' aan het juiste adres! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel